BIM

Med BIM kan du få en sikkerhed for at din vision bliver realiseret. Du kan undgå tidsplaner, der skrider, og du kan få livslang og detaljeret viden om din bygning.

 

Undgå uforudsete udgifter og få fuldstændig dokumentation

Fejl i projekteringsfasen ender tit med, at der enten skal laves meget dyre ændringer på byggepladsen, eller der skal pilles noget af projektet.

Det er derfor i alles interesse, at der er størst mulig sikkerhed for detaljerne, inden håndværkerne indtager byggepladsen.

Med BIM i virkeligheden får du et langt mere sikkert produktionsgrundlag, og du undgår fordyrende fejl undervejs. Så du slipper for at skære noget af projektet eller blive forsinket.

Du får komplet dokumentation i projektstyringen. Du sparer tid og penge, når kommunikationen bliver synlig for alle parterne i byggeriet.

Når du bygger med BIM i virkeligheden, kan du tegne projektet om flere gange til samme pris og teste alternative løsninger. Planlæg detaljer ned til hvilke skruer en håndværker skal bruge.

Få det bedste kommunikationsværktøj igennem hele bygningens levetid - og et præcist overblik over bygningens drift- og vedligeholdelses- omkostninger.

  • 360 graders rådgivning om VDC
  • Fleksible løsninger til jeres behov
  • Innovative 3D-modeller
  • Building Information Management

Læs vores produktark om BIM i virkeligheden

Læs yderligere om BIM

Vi har haft et godt og fleksibelt samarbejde med LE34 på Plejecenter Sankt Josef, hvor de har stået for 3D scanning, databehandling og dannelse af BIM-geometri.

Med BIM processen er det muligt at komme ud i alle krinkelkroge.

Alle væsentlige bygningsinformationer knyttes til en meget præcis 3D model, så byggearbejdet er sikret mod overraskelser.

  •  Tora Fridell, Medejer af Emcon A/S.

 

Så nemt er det:

bim i virkeligheden
+45 2688 3809
Læs mere under de enkelte projekter

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter