For studerende

Er du interesseret i at vide mere om mulighederne for praktik, projekt eller studiejob i LE34? LE34 samler på talenter og ønsker aktivt at være med til at uddanne og udvikle dygtige nye talenter indenfor vores fag og branche.

LE34 tilbyder derfor at være uddannelses- og praktiksted for Tekniske Designer- og Kort & Landmålingsteknikerelever samt Landinspektørstuderende. Så hvis du er ved at være nået til praktikperioden i dit uddannelsesforløb, og er du interesseret at specialisere dig inden for vore fagområde, hører vi meget gerne fra dig. I langt de fleste tilfælde vil vi være i stand til at tilbyde et spændende praktikforløb til engagerede elever og studerende.

Landinspektørstuderende på enten bachelor- eller masterniveau er meget velkomne som studentermedarbejdere hos LE34. Vi kan tilbyde fleksibel arbejdstid og jobindhold, der kan tilpasses dine studieudfordringer og interesser. Hvis du ønsker at lave dit master- eller bachelorprojekt i samarbejde med LE34, er vi også positive overfor dén udfordring.

LE34 er sponsor for FoFoDaLa, Foreningen For Danske Landinspektørstuderende. 

Kontakt HR- & Kommunikationschef Mette Klein på mkl@le34.dk, hvis du er studerende og ønsker at færdiguddanne dig i Danmarks største landinspektørvirksomhed. 

richard iskrystal

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter