Lodsejerforhandlinger

Areal- og rettighedserhvervelse fordrer ofte koordineret kontakt til anlæggets naboer. Gennem forhandling med den enkelte lodsejer præsenterer LE34 projektet og forhandler aftaler for det samlede projekt.

Mangler du aftalegrundlag til opstilling af vindmøller? Skal du sikre dig rettighederne til ledninger på private arealer? Slip for det tidskrævende arbejde med at forhandle og indgå lodsejeraftaler.LE34 beregner endvidere servitut- og ulempeerstatninger og tinglyser aftalerne. Vi sørger for, at lodsejerne oplever, at der bliver taget hensyn til deres ønsker.

Erhvervelse af rettigheder

Vi har stor erfaring med fastlæggelse af ejendomsret og erhvervelse af rettigheder i forbindelse med etablering af vindmøller, ledninger, byggeprojekter og anlæg af infrastruktur.  Du får udarbejdet lodsejerkort, så der skabes overblik over hvilke lodsejere der berøres af projektet, så du kan fokusere på at videreudvikle området, for LE34 sørger for kontakten til og forhandlinger med lodsejerne. Vi indhenter underskrifter og indgår lodsejeraftaler både som leje-/brugsaftaler og som aftaler om køb af arealer. Vi sørger også for evt. tinglysning.

Læs mere under de enkelte projekter

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter