Maskinstyring

Styrk projektøkonomien med maskinstyring. Maskinstyring er en effektiv og sikker metode i brug til store anlægsprojekter, men for at få den optimale effekt af indsatsen, er præcise data nødvendige.

Maskinstyring effektiviserer arbejdet med jordflytning på byggepladser med store besparelser til følge, når det udføres med præcise data. LE34 har et landsdækkende team af dygtige landinspektører, der er certificeret i opsætning og support at maskinstyringsløsninger.

Maskinstyring controller
Ved anlægs- og infrastrukturopgaver anvender entreprenørfirmaer med succes 3D GPS-maskinstyring til præcisionsgravning og forebyggelse af graveskader. Maskinstyring giver føreren mulighed for at arbejde ud fra projekteringsgrundlaget direkte i marken uden afsætning.


LE34 tilbyder at skabe datamodeller ud fra projekteringsgrundlag, opsætte løsningen samt forestå drift og løbende kvalitetssikring.

LE34 gør brug af Trimble Buisness Center til support og levering af data til maskinstyringsløsninger til byggeri- og entreprenøropgaver.Vi udarbejder en 3D datamodel som udgør det nødvendige grundlag for udførelsen af anlægsopgaver på baggrund af terrænmodellen. 

Opsætning af referencesystem

LE34 kan opsætte referencesystemer til GPS-styring. Til dette arbejde hører etablering af fikspunktnet, opsætning af radiolink og opsætning af basestationer.

Kontakt os for at træffe nærmere aftale om et uforpligtende møde i den nærmeste fremtid med en af vores certificerede medarbejdere, hvor vi kan drøfte mulighederne i at anvende maskinstyring ved dit næste projekt. 

 Maskinstyring entreprenørmaskiner

Læs mere under de enkelte projekter

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter