Opmåling

LE34 er landets førende virksomhed indenfor teknisk opmåling. Vores medarbejdere er yderst kompetente, og vi benytter dagens mest avancerede teknologi. Hør mere hos din landmåler fra LE34.

Landinspektørfirmaet LE34 er Danmarks største og førende virksomhed inden for teknisk opmåling. Vores højtuddannede medarbejdere er særdeles kompetente, og vi benytter de bedste instrumenter og den mest avancerede teknologi. LE34´s erfarne målerhold foretager tekniske opmålinger på daglig basis. Vi foretager ikke blot opmåling med GPS, totalstation og nivellementsinstrumenter, men desuden med droner, mobiltelefoner og 3D Laserscannere.

Læs gerne mere om opmåling her på vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os for yderligere info. Vi arrangerer gerne et kaffemøde, hvor vi kan drøfte jeres projekt.

LE34´s erfarne målerhold foretager tekniske opmålinger på dagligt basis. Vi opmåler ikke bare med GPS, totalstation og nivellementsinstrumenter, men også med droner, mobiltelefoner og 3D Laserscannere. 

Detailopmåling sparer ressourcer

Inden et nyt anlægsprojekt planlægges foretager LE34 ofte grundige detailopmålinger af teknik, belægsskift, facader, skel og andet i projektområdet.  Data kan leveres i en lang række forskellige formater, alt efter behov. Al erfaring viser at anvendelsen af et målfast grundlag skaber ressourcebesparelser på op mod 10 % i byggeprocesser.  

Læs mere under de enkelte projekter

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter