Tinglysning

LE34 hjælper med at få servitutter, forpagtninger og lejekontrakter stedfæstet og rådgiver gerne om håndteringen af allerede tinglyste servitutter. LE34 tilbyder også rådgivning i forbindelse med tinglysning af nye servitutter samt udarbejdelse af tinglysningsrids.

LE34 rådgiver og vejleder ud fra dine behov. Vi leverer en præcis analyse af jeres behov og forestår herefter processen omkring tinglysning inkl. udformning af deklarationstekst, fuldmagter tinglysningsrids og GML filer.

Hvorfor tinglyse?

Med tinglysning opnår du sikring af rettigheder over for tredjemand – eksempelvis over for en ny ejer i forbindelse med salg af en ejendom.

F.eks. vil en ikke tinglyst ledning være at betragte som liggende efter gæsteprincippet. Det vil sige den skal flyttes for ledningsejers omkostning ved projekter på ejendommen. Med en tinglysning er adgangsretten til ledningsarealet sikret gennem deklarationen, så skader på ledningsnettet kan udbedres prompte.

Tinglysningsportalen

Bestil dine tinglysningprodukter online her. Produkterne spænder fra GML filer, e-rids og udarbejdelse af fuldmagter til komplet tinglysning af servitutter.

Det er nemt og hurtigt at bestille tinglysning på LE34´s tinglysningsportal. Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig.

Læs mere under de enkelte projekter

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter