Mød en medarbejder

Se vores film om LE34 som arbejdsplads og mød vores medarbejdere.


LE34 fusionerede 1. januar 2014 med Landmålergården og Nellemann & Bjørnkær. Det er der kommet en stor og velfungerende arbejdsplads ud af med godt 300 ansatte. Medarbejderne trives og bidrager til den fortsatte udvikling af det, der dermed er blevet Danmarks største landinspektørvirksomhed. En stor del af vores medarbejdere har været ansat i rigtig mange år og har massiv erfaring.

Denne erfaring høster vores mange nyuddannede, yngre og nytilkomne medarbejdere stor glæde af, og vores erfarne medarbejdere er rigtig gode til at tage godt imod nye kollegaer og dele deres viden. Kulturen i LE34 bærer stort præg af høj faglighed, gode traditioner og ikke mindst udvikling og innovation. Vi respekterer og hjælper hinanden og synes det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde – hver dag.

Kontakt HR- og Kommunikationschef Mette Klein på mkl@le34.dk

Unavngivet2

Se filmen på youtube.   

Michael Zier Madsen

michael web

Michael Zier Madsen

Partner, Landinspektør

+45 8820 8782
mzm@le34.dk

Lokal tilknytning

Michael Zier Madsen har været ansat i LE34 som landinspektør med udgangspunkt i Maribo siden 2007 og han blev i 2013 partner. Michael beskæftiger sig med klassisk landinspektørarbejde som teknisk og matrikulært arbejde i marken og med bygherrerådgivning. 

Michael er vokset op på Lolland, hvilket har givet ham et detaljeret kendskab til egnen og en stærk lokal tilknytning, som er til fordel i det daglige arbejde.

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter