Monitering

Ved løbende opmålinger af punkter på de nærmeste bygninger til anlægsprojekter kan man monitere, at der ikke sker sætninger eller deformationer. LE34 har erfaringen og instrumenteterne.

Deformationsmålinger gennemføres med specielt præcisionslandmålingsudstyr. LE34 råder over særlig nøjagtige totalstationer og nivellerinstrumenter samt tilhørende udstyr som monitoringprismer og invarstadier mv. Således kan deformationer på ned til 1/10 mm eller endda endnu mindre påvises gennem automatiseret overvågning.

Spar ressourcer

Ved en række større infrastrukturprojekter anvendes monitering som led i den metode, der kaldes New Austrian Tunnelling Method. Her anvendes monitering som et ressourcebesparende værktøj, der minimerer betonforbruget til gavn for økonomi og miljø. Hemmeligheden bag New Austrian Tunnelling Method er, at design ikke tager højde for ukendte faktorer, men i stedet har indtænkt re-design af anlægget undervejs, i takt med at den reele viden om de faktiske forhold udbygges.

Vis hensyn til projektets naboer

LE34 tilbyder at udføre inklinometermåling, stressmålinger samt vandbaserede niveaumålinger som en del af vores moniteringsløsninger. Monitering bruges til kvalitetssikring løbende, da sætninger på denne måde kan opdages i tide ved gennemgang af måledata. Med den rette løsning kan problemerne tilrettes løbende, så skader udbedres eller helt undgås.

Læs mere under de enkelte projekter

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter