Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra LE34. Find nyheder om spektakulære projekter og effektive løsninger, jobopslag, debat og information om virksomheden.   

Landinspektørfirmaet LE34 har deltaget i en lang række projekter gennem vores historie og -  især - indenfor de seneste år, er der også sket store ændringer på de indre linjer. Vi er blevet flere. Vi er kommet i front på digitaliseringsbølgen. Og vi er blevet landsdækkende. 

Seneste nyheder

Under overskriften ”Private fællesveje – Principielle og aktuelle afgørelser ” fortalte René Aggersbjerg på Vejforum om tre forskellige sager om nedlæggelse af private fællesveje, der på den ene eller anden måde er gået galt.

Læs mere ...

Det har gennem tiden været omdiskuteret, hvorvidt der kan fradrages for fordele i forbindelse med fastlæggelse af ekspropriationserstatning.

Læs mere ...

LE34 GIS har vundet Naturstyrelsens udbud om udvikling af databasebaseret redigeringsløsning for vandløbsdata til vandplaner.

Læs mere ...

Under overskriften ”Ny overkørsel – og flere biler” fortalte René Aggersbjerg om muligheden for at stille som vilkår for en overkørselstilladelse, at modtageren af tilladelsen betaler for f.eks. et kanaliseringsanlæg ud for overkørslen.

Læs mere ...

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter