Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra LE34. Find nyheder om spektakulære projekter og effektive løsninger, jobopslag, debat og information om virksomheden.   

Landinspektørfirmaet LE34 har deltaget i en lang række projekter gennem vores historie og -  især - indenfor de seneste år, er der også sket store ændringer på de indre linjer. Vi er blevet flere. Vi er kommet i front på digitaliseringsbølgen. Og vi er blevet landsdækkende. 

Seneste nyheder

LE34 giver nu alle interesserede mulighed for at få et privilegeret indblik i GIS-udviklingens verden ved at følge vores nyhedsbrev. 

Læs mere ...

Det offentlige vil over de kommende fire år investere for over 1,2 mia. kr. i digitalisering af deres opgaver via Skis rammeaftale 2.18. LE34 er på rammeaftalen som udvalgt leverandør.

Læs mere ...

Se indslaget på TV2 nord om den specielle opmålingsopgave vores medarbejdere udførte i forbindelse med forlængelsen af en trawler.

Læs mere ...

Landinspektøren: Den store fusion i landinspektørbranchen mellem LE34, Landmålergården og Nellemann & Bjørnkjær kan vise sig at være en fordel for hele branchen.

Læs mere ...

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter