Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra LE34. Find nyheder om spektakulære projekter og effektive løsninger, jobopslag, debat og information om virksomheden.   

Landinspektørfirmaet LE34 har deltaget i en lang række projekter gennem vores historie og -  især - indenfor de seneste år, er der også sket store ændringer på de indre linjer. Vi er blevet flere. Vi er kommet i front på digitaliseringsbølgen. Og vi er blevet landsdækkende. 

Seneste nyheder

For hvert år, kommer der et større og større fokus på formalia og den juridiske udformning af lokalplanerne. Hvordan sikrer man at alle formalia er overholdt, så man er sikker på at en klage ikke forsinker eller omstøder planen?

Læs mere ...

Vejloven giver som bekendt mulighed for at pålægge arealer vejbyggelinjer for at reservere arealer til fremtidige vejanlæg. Denne arealreservation er effektiv, udvisning af rettidig omhu og er som udgangspunkt erstatningsfri på tidspunktet for pålægget af vejbyggelinjen.

Læs mere ...

Efter en skøn sensommer med længe ventet sommervejr har efteråret, med alt hvad dertil hører, taget magten. Efterårets mange blade på vejene er et tegn på, at Vejforum er lige om hjørnet. 

Læs mere ...


Transport- og Bygningsministeriet har med et høringsbrev af 8. september 2016 sendt et nyt udkast til lov om ændring af vejloven og privatvejsloven i høring.

Læs mere ...

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter