Nyheder

Her kan du læse de seneste nyheder fra LE34. Find nyheder om spektakulære projekter og effektive løsninger, jobopslag, debat og information om virksomheden.   

Landinspektørfirmaet LE34 har deltaget i en lang række projekter gennem vores historie og -  især - indenfor de seneste år, er der også sket store ændringer på de indre linjer. Vi er blevet flere. Vi er kommet i front på digitaliseringsbølgen. Og vi er blevet landsdækkende. 

Seneste nyheder

Den danske landinspektørvirksomhed LE34 A/S etablerer svensk datterselskab i Malmø. Kendt profil skal stå i spidsen for den nye ekspansion.

Læs mere ...

Vejforum er en af årets store begivenheder for LE34, fordi det er årets største konference for ledere, medarbejdere og forskere i vejsektoren.

Læs mere ...

Med COWI og LE34 får Metroselskabet et sammenspillet og effektivt rådgiverhold til at varetage areal- og rettighedsspørgsmål i arbejdet med den kommende Ring 3-letbane.

Læs mere ...

LE34 GIS har udviklet en række avancerede Python applikationer til procesoptimering og kvalitetssikring af forretningskritiske arbejdsgange hos Aalborg Forsyning, Kloak A/S.

Læs mere ...

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter