Aalborg Forsyning - ESRI Python

LE34 GIS har udviklet en række avancerede Phyton applikationer til procesoptimering og kvalitetssikring af forretningskritiske arbejdsgange hos Aalborg Forsyning, Kloak A/S.

Aftaler (servitutter og deklarationer) mellem en grundejer og Aalborg Forsyning, Kloak A/S er nødvendige for en lovlig og stabil drift. Derfor er det vigtigt at data altid er korrekt opdateret i forsyningens geodatabase, så der aldrig er tvivl om, hvor der gælder hvilke rettigheder.

LE34 udfører en avanceret GIS deklarationsanalyse i et MapInfo miljø, mens Aalborg Forsyning, Kloak A/S anvender ArcGIS, som GIS platform.

LE34 fik til opgave at udvikle et smidigt og effektivt system til løbende opdatering af Kundens geodatabase, efterhånden som der kommer nye deklarationer ind.

Deklarationer består konkret af en shape-fil samt et antal pdf-dokumenter med selve deklarationsteksten. Denne datapakke uploades til en ftp server, hvor både LE34  og kunden har adgang.

Til kvalitetskontrol af de indleverede data samt opdatering af geodatabasen har LE34 udviklet en python applikation, som dagligt afvikles på en batchserver. Ved nye deklarationer sikres kvalitet af data, hvorefter det analyseres om tidligere deklarationer i geodatabasen skal gøres historiske. 

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter