Nydamsparken i Aarhus

LE34 Aarhus udfører landmålingsydelser i Nydamsparken i Aarhus som led i realisering af en samlet helhedsplan for området. Nydamsparken er en afdeling under Boligkontoret Aarhus, og byggeriet er i 3 etager, opført i 1957, og i bebyggelsen er der 246 lejemål.

 
Nydampsparken skal gennemgå en større renovering, hvor udearealerne tilpasses beboernes behov, så de rummer spil, leg og ophold. I den forbindelse leverer LE34 detaljerede kote- og situationsplaner i 3D for området, opmåling af opgange, herunder placering af entredøre, samt nivellement til reposer i opgange, samt gulvkoter i badeværelser.
 
KAAI - Kærsgaard & Andersen A/S er arkitekter på opgaven for Nydamsparken, som skaber nye boligtyper, hvor der i udvalgte opgange sker sammenlægning af lejemål, og elevatoradgang gør boligerne lettere tilgængelige for alle. Facaderne skal gennemgå en større renovering, så de får et lettere og lysere udseende, og der monteres nye altaner.  Derfor sørger LE34 for at gennemføre facadeopmålinger, hvor alle eksisterende murhuller, vinduer og døre på facader måles.

 

 

 

 

 

 

 

 

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter