Vores værdier er grundlaget for hvorledes, vi i dagligdagen agerer i forhold til vores omgivelser, både internt og eksternt. Vores medarbejdere er vor viden, og vi ønsker gennem vores værdier at danne rammerne for en attraktiv og udviklende arbejdsplads der også har en positiv effekt for vores kunder og omgivelser. 

Ansvarlighed 

Vi løser opgaverne ansvarligt over for kunder og virksomheden. Vi overholder de vedtagne sikkerheds- og kvalitetsstyringsprocedurer og behandler vores værktøj ansvarligt. Vi tager personligt ansvar for opgaveløsningen, vores egen og virksomhedens udvikling.

 

Dialog

Vores samarbejde med kollegaer og kunder er baseret på dialog. Vi gør en dyd ud af at være dialogorienterede, således at opgaverne både internt og eksternt løses til fuld tilfredshed for alle parter.

 

Samarbejde

Vi samarbejder – også på tværs af afdelingerne – for at skabe den bedst mulige løsning til gavn for alle parter! Vi er altid glade for at hjælpe hinanden – også selv om vi måtte føle, at vores opgave er den vigtigste.


Arbejdsglæde

Vi føler arbejdsglæde ved at være positive og konstruktive i hverdagen og engagerer os i sociale arrangementer. Vores ledere har overskud til ledelse og bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.


Gensidig respekt

Vi respekterer hinandens og kundernes menneskelige egenskaber og faglighed og værner om hinanden, så vi alle kan trives i LE34.

backtotopTil toppen

Denne hjemmeside bruger cookies.
Jeg accepterer cookies fra dette website
Accepter